2012. január 16., hétfő

igazi ám

Az elmúlt héten többször is eszembe jutott, ha csak egy pár percre is: milyen csodás a négy évszak. Lehet van, akinek természetes.Ám én egyre csak arra gondolok milyen érdekes, ahol még pár hónapja papucsban sétáltunk figyelve minden kis apró élőlényt..most fehér hótakaró van egyre nagyobb és nagyobb. Már  szánkóztunk, voltunk korcsolyázni, esti erdőtúrára, ahol láttunk őzet..izgalmaz , igaz?? Két hóember is mutatja a jókedvünket és  a szorgos munkát, bár az egyiket jó nagy hótakaró lepte meg, a másikat meg eldöntötte a fát szállító kocsi.,de megjavítjuk. Debóra nem igazán kedveli a telet, nem tudja mikor akar és hová ülni a szánkón. Remélem hamarosan megkedveli, m nagyon szép itt felénk, sőt csodás...És egyre többet leszünk kinn.







Nagy pelyhekben hullt a hó mire a domra értünk, nagyon hamar besötétedett. Ám jól látni milyen szépen hull. Imri siel, Endre kihúzatja a dombra.

Apa és a lányok. Debóra nem kedvelte a hóesést, sőt kifejezte sírással, majd azt mondta menjünk mamához és cumi is kell neki meg a macija.

2 megjegyzés:

Hajni-Lea írta...

De jó lenne veletek lenni! Gondolatban ott vagyok a hóember gyúrásnál, és szivesen szánkóznék is a csajszikkal,(itt még nincs télitakaró:(!...) puszi mindenkinek:)

Gretta írta...

neked is lea